Elvis Forever Uppsala
Old Microphone
           
 

The Legends - Celebration Tour 2016
Exklusivt 15-års jubilèum!

Sveriges elit för tolkandet av Elvis Presley, Roy Orbison och Jerry Lee Lewis har samlats.
 
En unik skara, alla erkända och lovordade på sitt sätt bl.a. genom sina genomslag som finalister i TV4:s StorProduktion, Sikta Mot Stjärnorna.

Henrik Åberg, Johnny Duvert och Jerry Carlson är eliten, de enda som tillsammans och med rättvisa kan återskapa ljud och atmosfär så som den en gång var kring de tre legenderna.

Köp biljetter ticketmaster, Klicka här

Showen är tillägnad det bästa som varit, och som stannat kvar. Kort och gott en kväll när nostalgin är som bäst och inte får missas.

Föreställningens är 2 timmar och 45 minuter inklusive paus, alltid Succè

Varmt välkomna!

Källa: ticketmaster.se


PETER JEZEWSKI On Tour.SE
Peter Jezewski har växt upp med Elvis som musikalisk förebild. År 1978 blev han rikskänd som sångaren i The Boppers och har sedan dess inte behövt någon presentation. Missa inte hans konserthusturnè i år!
Läs mer

Senast uppdaterad: 2016-05-05 19:04:59

   

På gång i uppsala

ELVIS, A TRIBUTE 2016 - SWEDEN!
Föreställningen kommer i två akter där de börjar med rötterna till det som blev Elvis karriär i Tuledo, Kalifornien och fortsätter med det bästa och mest sprakande från 1970-talets Las Vegas-shower! Lördagen den 22:a Oktober blir det StorShow!! Igen!!!
Go Läs mer

The Legends - Celebration Tour 2016
Sveriges elit för tolkandet av Elvis Presley, Roy Orbison och Jerry Lee Lewis har samlats. Showen är tillägnad det bästa som varit, och som stannat kvar. Kort och gott en kväll när nostalgin är som bäst och inte får missas...
Go Läs mer

PETER JEZEWSKI - BE BOP A LUBA SHOW - SVERIGETURNÈ 2016
En äkta 50-60 talsshow där Peter Jezewski, The Boppers f.d. sångare plockat fram de absolut största godbitarna från den tidsepoken. Många tusen har sett den exklusiva konserthusshowen som turnèrat genom hela Sverige och fått stående ovationer överallt den spelats!
Go Läs mer