Gästboken

Varsågod att skriva en hälsning eller kommentar i vår gästbok. Vid ditt första besök kan det ta en stund innan din kommentar blir synlig på hemsidan. Vi granskar manuellt e-postadresser vid första besöket. Detta för att undvika spam och annat otrevligt.

Skriv i gästboken

Just nu finns det 6 kommentarer till “Gästboken

 1. hans lindell

  ELVIS TIMMEN FRÅN RADIO4U SÄNDER SITT 200 PROGRAM.
  Programmet sänds 2 april.
  Elvis timmen sänds varje måndag mellan 19:00 till 20:00 (utom när Trelleborgs Fullmäktiga lånar denna tid i slutet av varje månad).
  Jag som sänder detta till Er är Hans Lindell och är programledare för ett program Elvis timmen som Radio Trelleborg från studio Radio4u i Vellinge.
  Jag tog över denna Elvis timme av Kenneth Wahlberg (Ken Vegas) (Nya Vikingarna) för ett par år sedan.
  Mitt intresse för Elvis började 1962.
  Var med i Skånes Rock n Roll klubb som intresse för Elvis. Denna klubb statades 1977.
  Startade 1980 Malmös med egen Elvis klubb Malmös Elvis Vänner. Denna klubb bytte namn till Skåne Elvis Vänner. Många av våra medlemmar flyttade från Malmö. Av en artikel i en tidning fick vi namnet Skånska Elvis Sällskapet vi tog det nu har ändrat men har gjort en ändring till Skånska & Svenska Elvis Sällskapet. Nu när vi kan nå våra medlemmar via dator så kan vi meddela om nyheter via mail.
  Vad som händer av en artist som har varit död i 40 år. Det händer mycket det kommer ut mycket material på CD till klubbarna samt böcker och det börjar komma ut nya vinyl LP från FTD till försäljning. Vi kollar upp vad som händer med de olika platser som har anknytning till Elvis. Har koll på personer som har varit med på Elvis filmer eller skrivit någon låt. Även de personer som i dag är kopior och gör idag Elvis konserter.
  Klubben eller Sällskapet är fortfarande verksam men fyra träffar och två öppet hus.
  Vill du har mer information om sällskapet hör av dig till elvisklubben@telia.se
  För att lyssna på Elvis Timmen via radio är 92,8 eller via dator radio trelleborg.
  Hälsning
  Hans Lindell
  elvisklubben@telia.se

  Svara
 2. Teddy Bear

  Snygg och cool uppdatering av sidan. 🙂

  Men en fråga… hela sajten handlar ju om ELVIS. Elvis – rockvärldens största artist. Det är vi säkert överens om. Den ”röda tråden” vad beträffar Elvis är ju onekligen hans musik. Och här kommer min fråga – är det ok att lägga upp inlägg i Gästboken om ”bootlegs säljes”?

  Idag år 2018 är väl bootlegs så pass accepterat så det är väl knappast någon som lyfter på ögonbrynen eller reagerar att bootlegs existerar.

  Elvis Presley Bootleg CD and DVD News | Complete Elvis Presley News
  https://bootlegs.elvis.com.au/

  Har mängder med inspelningar med The King som kanske andra är intresserad av. 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *