Tankar kring Elvis

En sån där dag man vaknar upp och önskar att man hade Graceland tvärs över gatan när man tittar ut. American pancakes till frukost och sedan skynda till souvenirbutikerna.. En biljett köpt, sen in genom grindarna.

Sun studio och deras fantastiska milkshake.. Vandra på Bealestreet.. Drömmar.. Det mest fantastiska med Memphis enligt mig är att det är som att komma till en annan värld.. En drömvärld för en sann musikälskare.

Jag tänkte på det häromdagen känslorna kring Elvis. Det finns alltid någonting nytt att upptäcka med honom, Nya bilder, låtar som dyker upp. Alla vänner man träffar genom sitt intresse till Elvis. Helt underbart med människor som känner precis som jag. 😊 Även om man blir äldre finns det alltid någon ny längtan att upptäcka, så mycket att fortfarande dela med andra i olika åldrar. Musik förenar.

I Höst kom en man in till mitt Café från Sthlm. Han hade med sig otroliga bilder från när han var på semester med sina föräldrar som 14åring i Tyskland. Han visar mig bilder tagna av Elvis i hans hem på Goethestrasse i Tyskland där Elvis då bodde. Hans mor hade lyckats få hans autograf.


Cafébesökare med härliga Elvisbilder


Elvis Presley, Goethestrasse, Tyskland

Att Elvis skulle bli bortglömd som han rädslades så för gör att man ler inuti. Han är större än någonsin!

Runt jul fick vi även besök av självaste Henrik Åberg till vår lilla ort. På Fritiden sjunger jag i en grupp som kallas Rocky Tops och vi fick äran att dela Scen med Henrik. Det är inte många jag verkligen tar till mitt hjärta men Henrik är en av dom. Hans röst är oslagbar, hans karisma och intimitet gör honom otroligt speciell som Elvisimitatör och musiker. Han skilljer sig verkligen från mängden och tar publiken till sig när han uppträder.


Henrik Åberg

Tack vare en helt underbar människa vid namn Bibbi Lindkvist som jag träffade över nätet genom vårt Elvisintresse som ville dela med sig av speciella biljetter lyckades jag få en biljett för att möta självaste Priscilla Presley i Maj på Malmös Arena. Så det laddar jag för nu härnäst.

Glöm inte mina älskade vänner… When a dream is calling you, there´s just one thing that you can do..

Follow That Dream
Anna Pia TCE