Elvis vuxna barnbarn – kusligt lik morfar

Hela 40 år har gått sedan Elvis död.Sedan dess har hans barnbarn hunnit växa upp – med liv präglade av filmkarriärer, pedofilanklagelser och slående likheter med sin morfar.

Så här lever barnbarnen i dag.

Riley Keough, 28
Lisa Marie Presleys första barn växte upp på Elvis herrgård Graceland – och på styvpappan Michael Jacksons ranch Neverland. Numera går hon i kändisfamiljens fotspår och är verksam som skådespelerska och modell.

Genombrottet kom med ”Mad Max: Fury Road” där hon nominerades för en Golden Globe för sin roll. I höst är hon aktuell med filmen ”Logan Lucky”.

Riley uppmärksammades tidigare i år som kusligt lik sin morfar till utseendet, inte minst när det kommer till ögon och näsa. Men till skillnad från Elvis lever hon ett lugnt liv.

– Riley är i bättre form än jag har varit i hela mitt liv. Jag vänder mig till Riley för råd, har mamma Lisa Marie Presley sagt till Huffington Post.

Finley och Harper Lockwood, 8
Tvåäggstvillingarna Finley och Harper föddes 2008 och har musikern Michael Lockwood som far. Efter tio års äktenskap går deras föräldrar nu igenom en dramatisk skilsmässa.

Lisa Marie Presley ska enligt Daily Mail ha funnit ”obehagliga” bilder och videor på barn på sin ex-makes dator. Sedan februari lever Finley och Harper i stället hos sin mormor Priscilla Presley, och kommer att stanna där tills stormen har lagt sig.

Samtidigt uppger Lisa Marie att hon måste betala två barnflickor för att övervaka döttrarna medan de träffar sin pappa. Michael Lockwood nekar till anklagelserna.

Benjamin Keough, 24
Benjamin är Lisa Maries enda son och är helsyskon med Riley. 2009 rapporterade Daily Mail att Elvis dotterson skrivit på ett skivkontrakt med Universal värt fem miljoner dollar och upp till fem album.

Förväntningarna var höga, men åtta år senare har ryktena ännu inte resulterat i någon musik från Benjamin Keough. Tvärtom framträder han sällan i offentliga sammanhang. Han delar, precis som sin helsyster, tydliga drag med Elvis – till och med när hans hår är färgat blått.

– Han är verkligen så lik Elvis! Alla vände sig om och kollade när han var där. Alla drog tag i honom för att ta en bild, för det är bara kusligt, berättade Lisa Marie för CMT 2012.

Familjen Presley växer till ålder och antal, Benjamin och Riley har inga egna barn, inte än…

Källa: expressen.se