Priscilla Presley hyllas år 2017

Strålar som 72-åring.Skådespelaren, modellen och företagsledaren Priscilla Presley, 72, var gift med rock ‘n’ roll-legenden Elvis Presley mellan 1967-1973, år 1968 fick de dottern Lisa Marie Presley.

Första gången paret träffades, i Tyskland, var Priscilla Presley bara 14 år gammal och 1963 flyttade hon in hos Elvis Presleys föräldrar nära Graceland. Snart flyttade hon dock in hos sångaren och julen 1966 förlovade de sig – ett år senare var de gifta.

Giftermålet var lyckligt den första tiden, trots att båda hade affärer, men 1972 bestämde paret sig för att separeras. Ett år senare skilde de sig. När Elvis Presley dog 1977 var det Priscilla Presley som gjorde om Graceland till en turistattraktion. Hon blev senare styrelseordförande för Elvis Presley Enterprises (EPE).

I dag har Priscilla Presley hunnit fylla 71 år, men åldern verkar inte ha tagit ut sin rätt. Nyligen var Elvis exhustru i Wien för att ta emot stadens nycklar.

Priscilla Presley firades i Wien!
Enligt medier på plats såg Priscilla Presley ”otroligt ungdomlig” ut. Priscilla Presley, som alltså även grundade Elvis Presley Enterprises bar en lila klänning och en svart rock.

Under ett stort event hyllades Priscilla Presley. Tidigare på dagen hyllade hon den Österrikiska huvudstaden.

– Jag förstår varför folk gillar den här staden, sa hon till reportrarna på plats.

Priscilla Presley hade innan dess gått på rundtur i Wien och bland annat imponerats av stadens historiska byggnader.

I augusti är det 40 år sedan Elvis Presley dog, något som kommer firas stort, inte minst på Graceland, som har förberett flera olika aktiviteter.

Källa: expressen.se